17.6.2013

Tästä se taas lähtee...

Tulen kirjoittamaan tässä blogissa oman rakennusprojektimme tapahtumista ja erityisesti matkan varrella havaituista rakennusvirheistä. Rakennusvirheisiin liittyen tulen käsittelemään aika paljonkin myös rakennustyön tarkastusasiakirjaa ja sen liitemateriaaleja. Näiden lisäksi tulen käsittelemään myös muita projektissa esiin tulleita asioita, kuten erinäiset laskutusepäselvyydet, tarviketoimitukset ja niiden rahdit, tarjouskyselyt, sopimukset, sopimusrikkomukset, kosteusmittaukset ja niin edelleen. Asioita riittää  ikävä kyllä.

Olen pitänyt tässä osoitteessa aiemminkin blogia rakennusprojektiimme liittyen mutta tulin sulkeneeksi sen aika tarkalleen vuosi sitten. Suomi24-palstalla käytyjen, meidänkin rakennusprojektiimme liittyvien keskustelujen poistaminen antoi kipinän avata blogi uudelleen. Vanhat kirjoitukseni eivät kuitenkaan ole enää luettavissa ja avaan blogin uudelleen ikään kuin puhtaalta pöydältä. Tähän on useitakin eri syitä mutta tärkeimpänä on se, että asioihin on sittemmin saatu hieman enemmän selvyyttä ja tarkennusta.

Näissä kipinän antaneissa Suomi24-palvelussa käydyissä keskusteluissa käsiteltiin Uniikki Kivitalot ja JAK Talot Oy:tä, eikä mitenkään erityisen mairittelevasti. Mutta mitään palvelun sääntöjen, hyvien tapojen tai lakien vastaista viestiketjuissa ei ollut. Siihen, miksi kyseiset viestiketjut poistettiin kokonaisuudessaan, en ole saanut selkeää vastausta. Omat epäilykseni minulla asiasta kuitenkin on. Epäilen, että saatan itsekin joutua vastaavien toimenpiteiden kohteeksi lähitulevaisuudessa.

Toistaiseksi sisältöä ei taustatietojen lisäksi ole mutta tulen julkaisemaan ensimmäisen varsinaisen blogi-kirjoitukseni lähiaikoina, mahdollisesti jo ennen juhannusta. Täytyy kuitenkin ensin miettiä, mistä tarinoinnin aloittaisin  vaihtoehtoja on kuitenkin vähintäänkin riittävästi.

Kehotan lukijoita tutustumaan ensimmäisenä sivuun Blogin ja rakennusprojektin taustoista, jossa kerron hieman blogin ja itse rakennusprojektin taustoista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti